Ponents 2022

Martí Boada Juncà

Marti-Boada

Premi Global 500 de Nacions Unides. Fou assessor de les Reserves de la Biosfera a la UNESCO. És coautor de prop d’una cinquantena de llibres de pensament i divulgació científica.

Diego Calderón

DCF (Fotografía Lis Möller @lissmoller

Fundador de COLOMBIA Birding. Ha participat de la descripció de noves espècies. És el protagonista del documental The Birders i ha compartit la seva xerrada «Pajariando con FARC» per tot el seu país convidant a la reconciliació.

Francesc Kirchner

Francesc Kirchner

Director del DELTA BIRDING FESTIVAL, l’esdeveniment ornitològic més important del nostre país i responsable d’ORYX, la botiga de l’amant de la natura, especialitzada en llibres i material per als naturalistes aficionats i professionals

Guillem Chacon

Guillem Chacon

Organitzador de campaments d’anellatge a l’Asia, Àfrica i el Neotròpic. Coordina els Bird Observatories del Manu (Perú) i Yucatan. Fou el director de l’Oficina Catalana de Turisme Ornitològic.

Carles Barriocanal

Carles Barriocanal

Professor de la UB en canvi global. Especialista en fenología de la migració d’aus. Analitza els efectes del canvi climàtic sobre la migració. Tutor de recerca en projectes al Manu Bird Observatory i al PN Yasuní (Equador).

Sergi Sales

Sergi Sales

Responsable d’estacions d’anellatge (entre elles la primera CES de Barcelona) i coordinador de campanyes internacionals a Catalunya.

 

Marc Lacasa

Marc Lacasa

Fotògraf de Natura i Naturalista. Autor del llibre ‘El libro de las rapaces’. 

Carles Santana

Carles Santana

Biòleg especialitzat en turisme de natura. Copropietari de PHOTO LOGISTICS, empresa dedicada a la conservació del medi mitjançant el turisme

Jordi Canut Bartra

Jordi Canut

Fou tècnic de Fauna al Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici i al PN de l’Alt Pirineu. Actualment és el gerent de l’empresa ecoturística que porta el projecte de Buseu al Baix Pallars Sobirà.