Birding
Congress

A l’abril del 2025 conflueixen a Europa dos esdeveniments de gran interès pels que ens dediquem al bioturisme -és a dir el turisme d’observació de fauna, flora, gea i ètnies- amb afany conservacionista.

D’una banda a Madrid es celebrarà el 4 i 5 d’abril el III Congrés Iberoamericà de Bioturisme (celebrat anteriorment a Veneçuela i Paraguai).

I dos dies després a Barcelona i Venècia tindrem la 6a edició del Birding Congress, el Congrés de Turisme Ornitològic.

 

És el moment de la preinscripció.

 

El resum de l'edició de 2024

Birding Congress

Conferències i tallers

A la foto John Jiménez de Colòmbia, Exdirector del Festival de Turisme Ornitològic de Bogotà oferint un taller a la UAB.

Les universitats de Barcelona, UB i UAB, la Universitat de la Sorbona de Paris i el Palau de Turisme d'Itàlia a Gatteo Mare han acollit 30 conferències, de la ma de 18 ponents internacionals i sis catalans.

Experiències pràctiques

Participants de Mèxic i Colòmbia a l’Estació Ornitològica Oasi Costiera, a Cesenàtic, Itàlia.

S'han dut a terme sortides pràctiques i tallers de camp arreu de Catalunya i Paris, però també cal destacar els campaments ornitològics a Itàlia i les expedicions ornitològiques a l'Àfrica. La primera d'elles a Costa d'Ivori.

Desenes de Participants

A la foto el grup d’abril de 2024 a Venècia. Amb participants becats  d’Equador, Nicaragua, Colòmbia i Mèxic.

Cada any donem beques a 50 participants vinguts d'Amèrica llatina. I a partir de 2025 s'afegiran les beques per als ornitòlegs dels països africans on hivernen els ocells "europeus".

Una gran experiència formativa i professional

La valoració dels nostres participants

Jhon J Jiménez, de COLOMBIA

Beca Barcelona – Venecia

Pamela Rodríguez, de México

Beca Barcelona – Venecia

Pedro Álvaro Bahamon, de Colombia

Beca Barcelona – Venecia

Per a una atenció més àgil escriu-nos per correu o whatsapp i et respondrem a l’instant, donant-te tots els detalls que necessitis 

Para una atención más ágil escríbenos por correo o whatsapp y te responderemos al instante, dándote todos los detalles que necesites 

For a more agile attention, write us by mail or whatsapp and we will respond instantly, giving you all the details you need