Guillem Chacon

Director del Birding Congress

Va fer possible el primer Birding Fòrum de Catalunya el maig de 1997 al Baix Cinca i el Segrià. De la ma dels naturalistes Martí Boada, Salvador Maluquer i Joaquim Maluquer, esdeveniment que es va repetir el 2023. L’any 2007 va organitzar amb l’administració catalana, el Primer Congrés de Turisme Ornitològic, novament a Lleida. Des del 2022 coordina anualment el Birding Congress amb seu a Catalunya i activitats a diferents països de la Mediterrània.

Dirigeix l’Ornithology and Birding School, coordina la Bird Observatory Network i és el president del Congrés Iberoamericà de Bioturisme [+ informació]

Propers esdeveniments amb en Guillem Chacon:

Ocells d'aquí i d'allà

Mitjançant el Birding Congress es procura ajuda per a iniciatives en favor dels ocells i els seus hàbitats a l'Àfrica equatorial.

Bird Observatory

Guillem Chacon coordina una xarxa de Bird Observatory al Neotròpic, en la que grans anelladors del món hi col·laboren per recolzar la recerca i subministrar recursos.

Programa de Beques

El Birding Congress rep en cada edició estudiants becats, tant d'Amèrica llatina com de l'Àfrica. En Guillem Chacon els rep als diferents països i universitats.

Erasmus Bird Ringing and Climate Change

Guillem Chacon és coordinador d'aquest Erasmus d'anellament d'ocells que es celebra a diferents universitats de països d'Europa al 2024-2025

El primer campament d’anellatge d’ocells a Costa d’Ivori. Maig 2024

Guillem Chacon, nomenat soci d’honor del anelladors de l’Adriàtic italià. Abril 2024

Entrevistes a Guillem Chacon a les televisions per parlar del Birding Congress
Als extrems els representants de les administracions que van impulsar el Birding Congress de 2022. Asseguts el convidat colombià Diego Calderon, al centre Martí Boada, membre d'honor des dels primers Birding Congress de 1997 i 2007, Guillem Chacon, director del Birding Congress i Carles Barriocanal, conferenciant del Birding Científic.
Carlos Mario Wagner, director de la Colombia Birdfair, Guillem Chacon, director del Birding Congress i Diego Calderón, conferenciant convidat al BC, tots plegats al Delta Birding Festival.

© BirdingCongress 2024